Nadogradnja Trepavica Obuka

S obzirom koliko je nadogradnja svilenih trepavica popularan i trazen tretman u svim kozmetickim salonima ne treba da nas cudi ni sve veci broj mladih devojaka koje zele upravo time da se bave i zarade dodatni novac ili na taj nacin nadograde svoje vec steceno znanje iz oblasti kozmetickih usluga.

Sta obuhvata celokupna obuka nadogradnje svilenih trepavica:

Treba imati u vidu da neki poslovi zahtevaju ozbiljnu preciznost sto je u slucaju nadogradnje svilenih trepavica na prvom i najvaznijem mestu. Osobe koje nemaju previse strpljenja za ovako pipljive poslove i nisu precizne i uredne najbolje bi bilo da u startu odustanu jer nece dobro doneti ni sebi ni klijentima.

Ukoliko imate svoj salon za nadogradnju noktiju, studio za sminkanje ili kozmeticki salon u kojem nudite mnogobrojne usluge a jos uvek nemate uslugu nadogradnje svilenih trepavica, sada je pravo vreme da svoj posao nadogradite sa jos jednim odlicnim tretmanom koji je kako smo vec spomenuli jedan od najtrazenijih u poslednje vreme.

Za obuku nije potreban dug vremenski period, narocito ako ste kreativni i prosto rodjeni za takav posao. Za najbolju obuku nadogradnje svilenih trepavica pored teorijske obuke najvazniji je praktican rad.

U teorijskom delu obuke neophodno je da se prvenstveno upoznate sa materijalima i priborom za rad, sterilizacijom, nakon toga da sami mozete pravilno odabrati trepavice, sto pre savladate tehnike stavljanja svilenih trepavica kao i nacina na koji se one uklanjaju ukoliko je neophodno, a sve nakon toga je cista praksa i rad na modelima.

Sve sto duze budete u prakticnoj nastavi i sto se vise upoznate sa razlicitim modelima Vi cete biti slobodniji i sigurniji pri radu.

Kvalitet materijala je veoma vazan kako tokom obuke tako i nakon toga kada se budete samostalno bavili nadogradnjom svilenih trepavica. Verovatno da ne treba posebno isticati vaznost drustvenih mreza kao i fotografija koje se na njima nalaze, tako da kako smatraju mladi sta god radili i cime god se bavili (narocito kada su u pitanju popularni kozmeticki i slicni tretmani) ako to nije ovekoveceno i sa fotografijom onda kao da se i nije desilo. Zato Vi sve svoje radove pa cak i one uspesne sa obuke nadogradnje svilenih trepavica obavezno postavite na drustvene mreze cime cete svoje umece i znanje pokazati mnogim devojkama i zenama i privuci mnogo klijenata. Srecno u daljem radu!