Nadogradnja Svilenih Trepavica

Pored lepe frizure i sminke, dobrog stajlinga, neizostavnih visokih potpetica ili druge odgovarajuce obuce, nadogradnja svilenih trepavica odavno je postala neizostavni element u fatalnom izgledu svih mladih devojaka ili zena koje u svakom momentu zele da izgledaju tip-top.

Sta je to sto nadogradnju svilenih trepavica cini tako posebnom:

Sa nadogradjenim trepavicama prvenstveno se istice pogled i kompletno lice dobija drugaciji izgled i to na nacin koji je kod vecine zena neizvodljiv zbog ne tako savrsenog izgleda prirodnih trepavica. U nekim slucajevima ni nanosenje prevelike kolicine maskare (ma kako bila kvalitetna i postojana) nece doneti takav efekat, naprotiv moze izgledati veoma neuredno i napadno.

Nadogradnja svilenih trepavica je najjednostavniji i najbrzi nacin da se od retkih ili kratkih trepavica dodje do gustih, dugih trepavica i zavodljivog pogleda. Pored toga Vi apsolutno vise ne morate da brinete da li Vam se maskara razmazala ili da se uvece bavite njenim skidanjem. Sa nadogradjenim svilenim trepavicama Vase oci su u prvom planu u svakom momentu i na svakom mestu.

Postoje razne tehnike nadogradnje trepavica kao i razlicite gustine i duzine. Za prvi put je najbolje odluciti se za nesto krace vestacke trepavice kao i pristojnu duzinu kako biste se navikli na nadogradnju. U pocetku ce Vam verovatno biti neobicno i moze se desiti da Vam blago suze oci, sto ne treba da Vas plasi jer je to sasvim prirodna pojava zbog nanosenja lepka u predelu blizu ociju koja ce brzo prestati. Za negu nadogradjenih svilenih trepavica nije Vam potrebno nista posebno osim cetkice koju dobijate nakon tretmana i koja Vam sluzi za rascesljavanje. Cetkica je identicna onoj koja se nalazi u svakoj maskari s tim sto Vam u ovom slucaju maskara nije potrebna i budite nezni i pazljivi pri rascesljavanju pa ce Vam tako nadogradnja duze i trajati. Period trajanja nadogradjenih svilenih trepavica je individualan i uglavnom se korekcije rade na 2, 3 ili 4 nedelje kada se samo dodaju dlacice koje su u tom periodu otpale.

Sminka na plazi je nedopustiva ali je zato nadogradnja svilenih trepavica savrsena za letnji period, pa ako se spremate za letovanje eto jedne od ideja kako da i na vrelom pesku ili pored bazena izgledate zavodljivo.