Koliko Traju Svilene Trepavice

U poredjenju sa vestackim trepavicama koje se brze lepe i krace traju (obicno se skidaju nakon neke specijalne prilike, svadbe,proslave i sl, ili pre spavanja), proces nanosenja svilenih trepavica je nesto zahtevniji proces a samim i period trajanja svilenih trepavica mnogo duzi u odnosu na vestacke.

Tretman nadogradnje svilenih trepavica nije trajan, one kao i prirodne trepavice vremenom otpadaju i neophodno je raditi korekcije – uglavnom na nekoliko nedelja. Period opadanja svilenih trepavica je zapravo povezan sa periodom opadanja prirodnih trepavica na sta Vi apsolutno ne mozete uticati.

Najcesce pitanje: Koliko traju svilene trepavice?

Prvenstveno krenimo od postupka nadogradnje svilenih trepavica. Trajanje tretmana je od 1-2 sata u zavisnosti od gustine Vasih prirodnih trepavica ili gustine svilenih trepavica za koji ste se odlucili. Neke devojke zele izrazito guste trepavice dok neke ne zele previse guste, dugeĀ  i upadljive svilene trepavice. To je vec stvar licne zelje, ukusa i afiniteta.

Preterana kolicina lepka koji se nanese prilikom tretmana ne garantuje i duzi period trajanja svilenih trepavica vec moze izazvati cesto suzenje ociju i osecaj teskih trepavica koje Vas iritiraju. To sad uopste ne zavisi od Vas, vec od osobe koja radi tretman. Predugacke trepavice na koje niste navikli takodje mogu biti problem, jer cete verovatno iziritirane oci cesto trljati i budite sigurni da cete svilene trepavice verovatno iscupati zajedno sa Vasim prirodnim sto ce logicno skratiti period trajanja nadogradnje.

Nadogradnju svilenih trepavica treba prepustiti iskljucivo osobama koje su profesionalne, precizne i uredne, ako samo jedan od ovih faktora izostane efekat nece biti zadovoljavajuci niti ce svilene trepavice dugo trajati.

Kako Vi mozete uticati na to koliko ce trajati svilene trepavice?

Ono sto ne smete da radite a sto ste verujemo vec lako zakljucili jeste da ne trljate oci, kao sto to ne radite ni kada imate maskaru. Mozete se slobodno umivati, kvasiti ih, ici na bazen, more, neometano se baviti fizickim aktivnostima i osloboditi se preteranog razmisljanja o trepavicama. Sa svilenim trepavicama Vas pogled je caroban u svakom momentu, bez maskare, uvijaca trepavica i ostalih dosadnih spravica koje ste do tada koristili.

Ono sto lose utice na svilene trepavice i sto ce svakako skratiti period njihovog trajanja jesu masni preparati pored raznih skidaca sminke, krema i ostalog. Ukoliko lepak kojim su svilene trepavice pricvrscene za Vase prirodne dodje u dodir sa nekim od takvih proizvoda ubrzace se njihovo opadanje. Micelarnu voda za skidanje sminke slobodno mozete koristiti , jer ona ne steti svilenim trepavicam ali ipak budite malo pazljiviji u predelu oko ociju.