Kako Prirodnim Putem do Duzih i Guscih Trepavica

Guste i duge trepavice smatraju se jednim od najprivlacnijih detalja na zenskom licu i u zenskom pogledu, ali sta ako Vam priroda nije podarila bas takav misteriozan, zavodljiv ili romantican pogled kakvog ga mogu uciniti bas takve prirodne trepavice? Ne ocajavajte, postoji mnogo nacina kako da nedovoljno duge ili retke trepavice ucinite guscim i duzim. Pored uobicajenog svakodnevnog nanosenja maskare i takvog nacina isticanja prirodnih trepavica sve je vise zena i devojaka koje se odlucuju za nadogradnju trepavica.

Ukoliko zelite prirodnim putem do duzih i guscih trepavica i za to postoji resenje. Na trzistu je sve veci broj kozmetickih proizvoda koji sluze upravo da poboljsaju i ubrzaju rast prirodnih trepavica. Ono sto se mora naglasiti je da pri koriscenju bilo kog od ovakvih proizvoda treba izvesno vreme kako bi rezultati bili vidljivi sto znaci da morate biti veoma strpljivi. Nekad se rezultat moze pokazati tek nakon 10,12 nedelja i vise.

Prirodni preparati za ubrzan rast trepavica:

Jedan od problema moze biti i opadanje trepavica ili veci gubitak prirodnih nakon dugog perioda stavljanja nadodgradnje trepavica. Da biste i ovakav problem resili u nekom narednom periodu i vratili volumen Vasim prirodnim trepavicama mozete koristiti i neke od sledecih preparata:

  • Najvaznije je da svoje prirodne trepavice negujete na adekvatan nacin, a to se prevashodno odnosi na pravilno i redovno skidanje maskare.
  • Nanosenje hranljivih sredstava sigurno ce u nekom momentu dovesti do poboljsanja stanja, samo opet napominjemo morate biti uporni i istrajni.
  • Pored vec sigurno svima poznatog ricinusovog ulja koje ubrzava rast i kose i trepavica, mozete koristiti i vazelin ili maslinovo ulje koje cete pre spavanja utrljati u trepavice i ujutru isprati umivanjem. Za mazanje bilo kog od ovih masnih preparata mozete koristiti staru cetkicu od upotrebljene maskare samo je treba dobro oprati.
  • Sa uljem vitamina E takodje se mogu dobiti dobri rezultati jer se radi o odlicnom sastojku koji moze ubrzati rast prirodnih trepavica.

Prirodni put do duzih i guscih trepavica je kako mozete zakljuciti veoma jednostavan ali mu je jedina mana sto je nesto duzi nego sto bismo mi to zeleli. Sa redovnim koriscenjem prirodnih preparata svakako ne mozete pogresiti, i rezultati nece izostati, dok za gotove proizvode mnogih kozmetickih kuca ne mozemo 100% garantovati jer je potpuno individualno sta ce kome pomoci, mozda savet potrazite od nekoga ko je vec koristio neki odredjeni preparat i ima odredjeno iskustvo u koriscenju.